Nueva librería online Presentació Serveis Catàleg Formació Contacte Enllaços

Presentació

Lampedusa és una editorial de nova creació l'objectiu bàsic de la qual és ajudar a realitzar el somni de veure editada la seva obra als escriptors que, per diverses raons, tenen dificultats per a publicar en les grans editorials convencionals.

Per a això els oferim una edició professional a un preu molt competitiu i amb un nombre d'exemplars a mesura dels desitjos de l'autor, i atenent als seus requeriments quant a comercialització de la seva obra.

Els assessorarem també sobre el tipus d'edició més convenient als seus interessos i, si fos necessari, els oferirem un servei de correcció d'originals; tant ortogràfica com tipográfica i d'estil.

No volem oblidar tampoc a altres persones o institucions com, estudiants universitaris, catedràtics, instituts, empreses, ONGs, etc. que també són susceptibles de necessitar una edició a mesura per a publicar tesis doctorals, treballs acadèmics, memorándums, o llibres commemoratius.

També són objecte de la nostra atenció tots els autors que dediquen els seus esforços a gèneres literaris que erróneamente són qualificats de vegades com menors, i que per a nosaltres no ho són; els manuscrits de novel·la negra, històrica, d'aventures, de ciència ficció, o els llibres de viatges, per exemple, seran sempre benvinguts en aquesta editorial que només entén de bona o mala literatura.
A tots ells ens oferim per a acompanyar-los en el meravellós viatge de la creació d'un llibre; el seu llibre.